Om

En del personer bränner ljuset i båda ändar…jag har själv varit en sådan person. Men det går att göra en förändring!

Jag har alltid drivits av att förändra och i mitt tidigare anställda arbetsliv gällde det företagsprocesser i första hand inom ekonomi och produktion och produktutveckling.

Sedan november 2019, när jag påbörjade en utbildning till Diplomerad SLH Återhämtningsterapeuet©, så har jag fokuserat på förändring med ett holistisk synsätt.

Idag har jag mitt eget företag där jag tar emot enskilda klienter och grupper inom Återhämtningsterapi, Mindfulness, Meditation och Sorgbearbetning. Erbjuder även föreläsningar om stress och återhämtning och hur det kan förebyggas. Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Diplomerad SLH Återhämtningsterapeuet© – Examen Maj 2021. I januari 2019 var jag med om en olycka som resulterade i en skallskada och en sjukskrivning i o m att jag blev hjärntrött. Jag fick tid att fundera över vad jag tycker är viktigt i livet och vad jag vill lägga min tid på. Jag började läsa på om hjärnan och insåg att de metoder, jag blev rekommenderad att använda för att läka min hjärna av rehabterapeuten, var samma som jag använde mig av då jag för över 10 år sedan hamnade i utmattningssyndrom. Detta väckte min nyfikenhet ytterligare. Då jag var i utmattningssyndrom så fick jag möjlighet att gå ett 8 veckors MBSR (MindfulnessBasedStressReduction) program. Mindfulness tillämpningen i min vardag hjälpte mig snabbt tillbaka och den har, ända tills olyckan i januari 2019 skedde, fortsatt hjälpt mig att hålla stress och oro borta från min vardag. I november 2019 påbörjade jag utbildningen till Återhämtningsterapeut via Soulful Living och det har varit och är en viktig pusselbit för mig. Att förena kunskap om kropp och själ, att se på människan ur ett holistisk perspektiv har känns så rätt. Att nu vara examinerad Återhämtningsterapeuet och ha mitt eget företag där jag kan hjälpa medmänniskor att förbättra deras vardag skänker mig mycket glädje. Återhämtning handlar inte om att återgår till det gamla utan att hitta nya sätt att förhålla sig till livet. Jag har själv gjort denna resa och jag känner mig trygg i att med min utbildning och egna erfarenheter kunna hjälpa dig till förändring!

Jag är medlem i

Via mitt medlemskap i Svenska Friskvårdsförbundet har jag Ansvars- och Behandlingsskadeförsäkring.

Certifierad Handledare i Sorgbearbetning™ – Examen December 2021. I mitt arbete med klienter inom Återhämtningsterapin letar vi efter orsaken bakom orsaken till stressen och ohälsan och relativt ofta har klienten en förlust som är obearbetad. Det väckte min nyfikenhet och jag började fundera över mina egna förluster jag mött genom livet. Jag kände också att jag behövde en breddning i min kompetens för jag ville även kunna jobba mer specifikt med sorgbearbetning. Via Svenska institutet för Sorgbearbetning har jag utbildat mig till Handledare i Sorgbearbetning och tar nu emot klienter i grupper eller individuellt. Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på en förlust av något slag. Med egen erfarenhet av olika förluster och utbildningen i ryggen och vetskapen om att metoden fungerar så är jag redo att möta dig som har sorg och vill göra ett sorgearbete för att förlösa din sorg.

Mitt företag

Under hösten 2021 startade jag mitt eget företag. Det har aldrig varit en dröm att starta eget företag utan det var något som växte fram under utbildningen till Återhämtningsterapeut. Idag är jag min egen chef och styr över min egen tid. Jag lever som jag lär och ser till att varva arbete med fritid. Ibland jobbar jag på helgen men då ser jag till att boka in motsvarande ledig tid under kommande vecka. Det handlar om balans i livet helt enkelt. Jag unnar mig lyxen att checka ut fredag lunch och ta helg.

Mina dagar ser väldigt olika ut. Som egenföretagare innehar jag inte bara den tjusiga titeln som VD, jag är även ansvarig för försäljning, marknadsföring, IT support, lokalvård, fakturering, bokföring och all administration. Det är många roller att hantera men jag känner att med min långa erfarenhet av olika roller i mitt tidigare arbetsliv så klarar jag av det mesta och om jag stöter på patrull så ber jag om hjälp. Jag är tacksam för alla fina medmänniskor som sträcker ut en hand och vill hjälpa till. Tillsammans är vi starka och kan göra mycket.

Innehar F-skatt och är registrerat för moms.

Lokalen

Ni hittar oss på Badstrandsvägen 25, Stora Essingen, i Stockholm, ingång till vänster om Essinge Hudvård. Vi har toalett i lokalen. Vi spritar kontaktytor och håller rent för att undvika smitta. Självklart är vi som vistas i lokalen friska, om inte, bokar vi om och ses en annan dag. Vi vill undvika att bidra till smittspridning av förkylningar, Corona, vinterkräksjuka mm. Hälsan för oss och våra klienter är prioriterad.